Problem with "*"

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Problem with "*"

dl7ata
Dear all,

since v1.4.99.36 - running now v1.4.99.37 on bananaPi with the same behavior - I have a huge problem by using the „*“-function:

SimplexLogic: digit=*
Rx1: The squelch is CLOSED (84.7303)
svxlink: /home/svxlink/svxlink/src/async/core/AsyncTimer.cpp:150: void Async::Timer::setEnable(bool): Assertion `(m_timeout_ms >= 0) || !do_enable' failed.
[1]    1458 abort (core dumped)  svxlink
134 hAm@banana ~ #

The program crash and there is no output in the logfile. Can anybody confirm that bug?
Best
Frank


------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Svxlink-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/svxlink-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Problem with "*"

Catalin Tanasie
Hi,
Same problem here, noticed in the morning.
20.11.2015 07:43:58: Rx1: The squelch is OPEN (23.115)
20.11.2015 07:43:58: TxUHF: Turning the transmitter ON
20.11.2015 07:43:59: SimplexLogic: digit=*
restart
20.11.2015 08:28:38: SvxLink v1.4.99.37 Copyright (C) 2003-2015 Tobias Blomberg / SM0SVX
My system has two logics linked for crossband.

On Fri, Nov 20, 2015 at 8:42 AM, <[hidden email]> wrote:
Dear all,

since v1.4.99.36 - running now v1.4.99.37 on bananaPi with the same behavior - I have a huge problem by using the „*“-function:

SimplexLogic: digit=*
Rx1: The squelch is CLOSED (84.7303)
svxlink: /home/svxlink/svxlink/src/async/core/AsyncTimer.cpp:150: void Async::Timer::setEnable(bool): Assertion `(m_timeout_ms >= 0) || !do_enable' failed.
[1]    1458 abort (core dumped)  svxlink
134 hAm@banana ~ #

The program crash and there is no output in the logfile. Can anybody confirm that bug?
Best
Frank


------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Svxlink-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/svxlink-devel


------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Svxlink-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/svxlink-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Problem with "*"

Tobias Blomberg
In reply to this post by dl7ata
On Friday 20 November 2015 07:42:58 [hidden email] wrote:

> Dear all,
>
> since v1.4.99.36 - running now v1.4.99.37 on bananaPi with the same behavior
> - I have a huge problem by using the „*“-function:
>
> SimplexLogic: digit=*
> Rx1: The squelch is CLOSED (84.7303)
> svxlink: /home/svxlink/svxlink/src/async/core/AsyncTimer.cpp:150: void
> Async::Timer::setEnable(bool): Assertion `(m_timeout_ms >= 0) ||
> !do_enable' failed. [1]    1458 abort (core dumped)  svxlink
> 134 hAm@banana ~ #
>
> The program crash and there is no output in the logfile. Can anybody confirm
> that bug? Best
> Frank

I can confirm the bug. As a temporary workaround, set EXEC_CMD_ON_SQL_CLOSE=0.
I'll commit a fix soon.

73's de SM0SVX / Tobias


------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Svxlink-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/svxlink-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Problem with "*"

Tobias Blomberg
On Friday 20 November 2015 20:48:39 SM0SVX wrote:

> On Friday 20 November 2015 07:42:58 [hidden email] wrote:
> > Dear all,
> >
> > since v1.4.99.36 - running now v1.4.99.37 on bananaPi with the same
> > behavior - I have a huge problem by using the „*“-function:
> >
> > SimplexLogic: digit=*
> > Rx1: The squelch is CLOSED (84.7303)
> > svxlink: /home/svxlink/svxlink/src/async/core/AsyncTimer.cpp:150: void
> > Async::Timer::setEnable(bool): Assertion `(m_timeout_ms >= 0) ||
> > !do_enable' failed. [1]    1458 abort (core dumped)  svxlink
> > 134 hAm@banana ~ #
> >
> > The program crash and there is no output in the logfile. Can anybody
> > confirm that bug? Best
> > Frank
>
> I can confirm the bug. As a temporary workaround, set
> EXEC_CMD_ON_SQL_CLOSE=0. I'll commit a fix soon.

Fix committed!

73's de SM0SVX / Tobias


------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Svxlink-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/svxlink-devel
Loading...